Scratch no More®

(21)

Bij Vloerglijders.nl vind je het complete assortiment van Scratch No More®. Deze glijders en stoeldoppen zijn de perfecte bescherming van jouw kostbare vloer. Zandkorrels en andere vervuiling van de vloer kunnen geen krassen meer veroorzaken. Scratch no More® heeft als mooie bijkomstigheid dat de lange vezels ook zorgen voor geluidsdemping. Voor vervanging van de beschermvoetjes ga je naar losse beschermvoetjes.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Wanneer Scratch no More® kopen?

De producten van Scratch no More® hebben als groot voordeel dat vuil niet onder het glijvlak komt maar tussen de lange vezels van het tapijt. Bij het verschuiven van stoelen of tafels kunnen zandkorrels en andere vervuiling daarom geen krassen meer veroorzaken.

De lange vezels van de beschermvoetjes zorgen voor goede geluidsdemping. Door het grote glijvlak zijn de glijders geschikt voor intensief gebruik en hoge belasting op jouw vloer. De beschadiging van kostbare vloeren (zoals je nieuwe PVC vloer) is vervelend en wordt met de producten van scratchnomore® voorkomen.

Op welke vloeren kan ik Scratch no More® gebruiken?

Scratch no More® glijders kun je gebruiken voor veel verschillende ondergronden. Denk hierbij aan laminaat, vinyl, klik PVC, plavuizen, siergrind, verschillende soorten houten vloeren en tapijt. Naast doppen met een vast glijvlak, hebben we ook beschermdopjes met vervangbaar vilt. Onze stoeldoppen zijn verkrijgbaar voor zowel rechte als schuine stoelpoten.

De glijders en stoeldoppen zijn ook perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken wanneer je de glijders plaatst onder je stoel en tafelpoten.

Ons assortiment Scratch no More® vloerbescherming

Vloerglijders.nl is het verkooppunt voor het volledige assortiment Scratch no More® producten. Ieder product staat duidelijk op de foto en heeft een uitgebreide productomschrijving. Zo vind je altijd wel een Scratch no More® stoeldop of glijder die bij jouw stoelen past. De producten zijn ook geschikt voor tafelpoten en andere meubelen. In kantines of andere professionele ruimtes worden deze namelijk vaak verschoven.

Het assortiment van Scratch no More is alsvolgt:

Hieronder wordt per artikelgroep uitgelegd wat de toepassing is van de verschillende producten. Kom je er niet uit? We helpen je graag neem even contact met ons op.

Scratch no More® voor houten poten

Voor stoelen met houten poten heeft Scratch no More® meerdere producten in het assortiment. Zo hebben ze de standaard Footclick 2 en Minifixx. Deze glijders hebben een vast basisdeel waar een los beschermvoetje op wordt geklikt. Beide glijders kunnen worden toegepast onder rechtstaande houten poten. De Minifixx is geschikt voor rechthoekige poten, de Footclick 2 kan worden toegepast onder zowel vierkante als ronde houten poten. Zorg ervoor dat je de afmeting kiest die goed aansluit op de houten poot, een groot beschermvoetje zorgt namelijk altijd voor betere drukverdeling op de vloer. Heb je schuinstaande houten poten? Dan is de Footfixx Wood 3.0 voor jou ideaal.

Scratch no More® voor stalen ronde poten

Voor holle stalen poten heeft Scratch no More® een uitgebreide keuze. Er wordt onderscheid gemaakt tussen standaard (Footfixx Hollow) en premium (Footfixx Hollow 3.0) doppen en stoelpootdoppen met standaard of XL-glijvlak. Het verschil tussen standaard en premium zit hem in de bevestiging van het beschermvoetje.

Het verschil tussen de standaard en premium uitvoering

Bij de standaarduitvoering wordt het beschermvoetje eenvoudig op de basis, maar ook eenvoudig van de basis af geklikt. Bij de premium uitvoering wordt het beschermvoetje in de basis geklikt en is deze niet makkelijk te demonteren.

Het verschil tussen het standaard en XL-beschermvoetje

De beschermvoetjes van de standaarduitvoering zijn 28 mm of 34 mm. De premium uitvoering heeft beschermvoetjes van 25 of 31 mm. Een groter glijvlak zorgt voor minder belasting van de vloer. Dit is voordelig voor het schuifgemak, de levensduur van het glijvlak en de mat van bescherming. Wij geven daarom altijd de voorkeur aan de XL-beschermvoetjes.

Scratch no More® voor buisframes

Buisframe stoelen zijn er met een rond en vierkant buisframe. Voor beide heeft Scratch no More® een uitstekend product in het assortiment. Voor ronde buisframes is er de Chairfixx; een universeel toepasbare glijder die geleverd wordt in negen verschillende buismaten. Dankzij gebruik van transparant polycarbonaat valt deze glijder niet op onder het frame.

Voor vierkante buisframes kun je de Minifixx, Multifixx of Rivet Click gebruiken. De Minifixx en Multifixx worden vastgezet met een sterke zelfklevende laag waarbij je zelf nog kunt kiezen of je deze op het frame vastzet met schroeven. De Rivet Click wordt vastgezet met een kunststof popnagel en kan eenvoudig worden bevestigd op een vierkant buisframe waar al gaten aanwezig zijn.

Onze voorkeur gaat uit naar de Multifixx, deze heeft namelijk een fors groter glijvlak.

Scratch no More® voor design-stoelen

Speciaal voor het Eiffeltorenonderstel van de Vitra DSR, DAR & DKR heeft Scratch no More® de DSR-Fixx ontwikkeld. Deze handige glijders zijn geschikt voor een kogeltje van 10 mm en vervangen de originele glijders die onder deze stoelen zitten. Deze zijn leverbaar in zwart en grijze uitvoering, zo is er altijd een glijder die aansluit bij jouw stoelen.

Scratch no More® beschermvoetjes vervangen

Zijn de beschermvoetjes uiteindelijk versleten, kun je deze bij de meeste producten eenvoudig vervangen voor losse beschermvoetjes. Het 3.0 assortiment heeft een beschermvoetje welke enkel met een platte schroevendraaier te demonteren is, ideaal op plekken waar ongeoorloofd verwijderen niet gewenst is.

Premium glijders voor professioneel gebruik

Tijdens onze zoektocht naar een geschikt product voor professioneel gebruik kwamen we al snel uit bij de producten van Scratchnomore®. Binnen het assortiment hebben ze de Footfixx Hollow 3.0, dit product heeft een vervangbaar beschermvoetje maar is niet door iedereen te verwijderen. Ideaal wanneer je de producten toepast op scholen of sportkantines.

Recentelijk is ook de Fixxclick toegevoegd aan het assortiment. Net als bij de Footfixx Hollow 3.0 is bij deze glijder het glijvlak alleen met een kleine schroevendraaier te verwijderen. Dit voorkomt ongeoorloofd verwijderen en is dus ideaal in scholen en kantines.

Hieronder vind je de bedrijfsvideo waarin het bedrijf hun visie op vloerbescherming en de daarbij passende producten presenteert.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je de speciale stoelpootdoppen en glijders van Scratch no More® kopen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij hebben het hele assortiment stoeldoppen en glijders die je bij ons veilig kunt bestellen.

Heb je vragen over de producten van Scratch no More® of onze service? Neem dan gerust contact met op. Wij zoeken graag met je mee naar het meest geschikte product om te gebruiken in jouw situatie.

Bij Vloerglijders.nl verkopen we niet alleen het assortiment van Scratch no More®, we hebben nog vele andere soorten vloerglijders in ons assortiment! Zo kun je ook bij ons terecht voor stoeldoppen voor stalen vierkante poten en voor glijders voor houten stoelpoten.