Bureaustoel glijders / pootjes

(24)

Ben je op zoek naar hoogwaardige bureaustoel glijders om de wielen onder jouw bureaustoel te vervangen? Die vind je op deze pagina! Vloerglijders.nl heeft kwalitatieve vloerdoppen en pootjes voor bureaustoelen met schroef, stift en plaatbevestiging in het assortiment. De beste glijders om jouw bureaustoel op poten te zetten.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!

Wat zijn bureaustoel glijders?

bureaustoel glijders zijn vaste poten om de wieltjes onder bureaustoelen te vervangen. Ze zijn ideaal wanneer je geen wielen meer wilt, maar de meubels wilt blijven verplaatsen zonder de vloer te beschadigen. Bureaustoel glijders ervoor dat de zithoogte van de bureaustoel gelijk blijft, een wiel verhoogt een bureaustoel al snel met 5 centimeter. Als je op zoek bent naar pootjes om jouw bureaustoelen makkelijk te kunnen verplaatsen, ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je bureaustoelglijders met stift, schroef, plaat, ronde dop, vierkante dop of houtplug voor bevestiging in een houten frame/poot.

Bureaustoel wieltjes vervangen door pootjes?

Ben je op zoek naar een goede oplossing om de wieltjes onder bureaustoelen te vervangen door pootjes? Dan zijn onze bureaustoel glijders de perfecte oplossing. Dankzij de verhoogde basis blijft de zithoogte van de stoel gelijk. Dat is wenselijk, zeker wanneer de bureaustoelwielen onder de stoelen een hogere bouwhoogte hebben. De pootjes zijn leverbaar in vier verschillende bouwhoogtes: 38 mm, 50 mm, 63 mm en 68 mm. De pootjes zijn leverbaar met iedere gangbare wiel-bevestiging, vervangen is vaak heel eenvoudig.

Bescherm jezelf en je vloer met bureaustoel glijders

Vaste glijders voor bureaustoelen zijn zeer geschikt wanneer bureaustoelen te makkelijk rollen en zorgen ervoor dat gevaarlijke situaties worden voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel die wegrijdt wanneer je wilt gaan zitten. Door je bureaustoelen te voorzien van vaste poten bescherm je de meubels, vloer en jezelf!

Voor welke vloeren kan ik bureaustoel glijders gebruiken?

Of je nu een houten vloer, betonnen vloer of vloer van zeil hebt, onze bureaustoel glijders worden geleverd met vloerbeschermend vilt, geschikt voor ieder soort vloer.

Service van Vloerglijders

Wil jij jouw bureaustoel op pootjes zetten? Bij Vloerglijders ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar pootjes voor stoelen. Wij hebben een ruim assortiment bureaustoel doppen en bureaustoel glijders voor ieder soort vloer.

Heb je vragen over onze pootjes of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze meubelpoten of andere vloerbeschermers.