Alles over: schoonloop & droogloopmatten

Combinatie van een schoonloop & droogloopmat

Vuil houd je het beste buiten met een combinatie van een hoogwaardige schoonloopmat en droogloopmat. Een schoonloopmat plaats je buiten, deze heeft stugge en rechte polen en houdt daarmee grote vervuiling tegen. Het vuil blijft niet bovenop liggen, maar zakt weg tussen de polen. Een echte vuilschraper dus. Een schoonloopmat is vaak robuust en makkelijk uit te kloppen.

Een droogloopmat plaats je binnen, deze werkt sterk vocht absorberend (vandaar de naam) en houdt lichte vervuiling vast. Hierdoor ben je ook het vocht en overige vuil onder de schoenzolen kwijt voordat je de vloer betreedt. Een combinatie van deze twee is een must voor iedereen die zijn vloer goed schoon wilt houden.

[Lightbox-2][Lightbox-2]

Een droogloopzone

Heb je ruimte voor een droogloopzone? Dan raden we dit zeker aan. Een droogloopzone bestaat idealiter uit een mat waarop je minimaal 4 stappen kunt zetten voordat je de vloer daarachter betreedt. We begrijpen dat niet iedereen ruimte heeft voor een droogloopzone, maar iedere extra meter droogloopmat is mooi meegenomen.