Silent Socks
(14)

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10

Wat zijn de voordelen van Silent Socks?

De stijlvolle stoelpootsokken van Silent Socks hebben meerdere voordelen. Ten eerste zijn de Silent Socks uitermate makkelijk te monteren. Silent Socks zijn immers flexibel, dus je kunt ze over verschillende vormen van stoelpoten monteren.

Ten tweede zijn dit ook akoestische sokken. De akoestische stoelpootsokken van Silent Socks reduceren immers dat vervelende schrapende geluid van bijvoorbeeld metalen of houten poten op een betonnen vloer. Een stoel met Silent Socks met bijvoorbeeld stalen buispoten, maakt ook geen geluid als deze stoelpoten tegen elkaar stoten. Handig, toch? 

Silent Socks kopen bij Vloerglijders.nl

Bij Vloerglijders.nl koop je de Silent Socks Original in verschillende leuke kleurtjes, van de subtiele Silent Socks Original zwart of donkergrijs tot stoelpootsokken in de kleur blauw en rood, je hebt een uitgebreide keuze!

Original stoelpootsokken van Silent Socks bestaan uit een buitensok van wolvilt en profiteren ook van inwendige ondersteuning, in de vorm van een rubberen bal. Deze rubberen bal zit stevig om de poot geklemd. Bij Vloerglijders.nl koop je de uitvoeringen Original en HD. De uitvoering Original bestaat uit wolvilt, de HD uitvoering uit een synthetisch materiaal met wol. 

Waar de passende Silent Socks kopen voor jouw vloer?

Ben je op zoek naar handige akoestische stoelpootsokken? Dan zijn de Silent Socks van Vloerglijders.nl wat voor jou. We verkopen twee modellen. De Silent Socks Original is geschikt voor gebruik op gladde vloeren, zoals glad gelakt parket, kunststof vloeren, linoleum en laminaat.

Verder verkopen we ook de Silent Socks HD, ook wel Silent Socks Heavy Duty genoemd. Deze Heavy Duty sokken zijn o.a. geschikt voor vloeren met opvallende naden, zoals klinker en stenen vloeren. Ook voor gestructureerde laminaatvloeren of ouder gelakt parket, raden wij Silent Socks HD Heavy Duty aan. De Silent Socks zijn niet geschikt voor geoliede vloeren. 

Hoe silent Socks monteren?

Aangezien een Silent Sock bestaat uit een buitensok en een binnenkant in de vorm van een rubberen bal, heb je geen materiaal nodig om deze te monteren. Je schuift immers makkelijk de Silent Sock om de stoelpoot heen. Ook qua onderhoud heb je niet veel werk aan de Silent Socks. Met af en toe je Silent Socks te stofzuigen, kom je al een heel eind. Zijn de Silent Socks toch best vies? Dan kunnen ze ook in de was, op een wolprogramma van zo’n 30 graden. Nadien kunnen ze ook in de droogtrommel! Laat de Silent Socks dan nog enkele uren luchten; daarna zijn ze weer klaar om gemonteerd te worden. 

Service van Vloerglijders.nl

Silent Socks kopen? Dat doe je bij Vloerglijders.nl! Bestel vandaag nog jouw Silent Socks en ontvang deze binnen 1-2 dagen in huis. Heb je nog vragen over onze Silent Socks of over één van onze andere soorten vloerglijders? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice staat graag voor je klaar. 

Naast Silent Socks verkopen wij ook nog veel andere soorten vloerglijders, zoals vloerglijders voor houten poten en ronde stalen poten